Sanitární čerpadla

Sanitární kalová čerpadla od firmy SFA Sanibroy jsou určena k čerpání odpadních vod z míst, která jsou příliš vzdálena od hlavní kanalizace nebo umístěna pod její výškovou úrovní. Jedná se o ideální prostředek pro realizaci sanitárního zařízení bez potřeby rozsáhlých stavebních úprav. Jejich instalace je rychlá a jednoduchá.


SANIBROY Silence

(Dodatečná realizace toalety)


Sanibroy Silence je jedno z nejznámějších sanitárních čerpadel od firmy Sanibroy. Je vhodné pro dodatečnou realizaci toalety při modernizaci budovy, rekonstrukci bytů, bytové nástavby, apod. 

Na produkt >>

 

 


SANITOP Silence

(Sanitární zařízení pod úrovní hlavní kanalizace)


Sanitární čerpadlo Sanitop Silence umožňuje realizaci sanitárních zařízení (WC, umyvadlo) pod úrovní hlavní kanalizace. Je vybaveno filtrem proti zápachu. 

Na produkt >>

 

 


SANISHOWER D2

(Umyvadla, sprchy, bidety, pisoáry)



Sanitární čerpadlo Sanishower D2 umožňuje odčerpávat odpadní vody z umyvadla, sprchy, bidetu a pisoáru. Je vhodné pro domácí používání. Může se instalovat přímo pod sprchovou vaničku (případně vedle ní). 

Na produkt >>



 


SANIVITE Silence

(Kuchyňské dřezy, myčky nádobí, vany, umyvadla, pračky, sprchy)


Sanitární čerpadlo Sanivite Silence je určeno pro odčerpávání odpadních vod z kuchyňských dřezů, myček nádobí, van, umyvadel, praček a sprch. Jedná se o vysoce výkonné čerpadlo a je vybaveno protihlukovými úpravami. 
Na produkt >>

 

 

 


SANIACCESS1

(Dodatečné WC)


Sanitární čerpadlo Saniaccess 1 umožňuje dodatečné umístění sanitární zařízení (WC) do budovy při její modernizaci, rekonstrukci, apod. Jeho předností je snadný přístup pro údržbu. Funguje automaticky při splachování.

Na produkt >>

 

 

 




Další sanitární čerpadla najdete v naší kategorii Sanitárních čerpadel.

Hlavní strana